Over ons

We maken niet alleen verschil, we zijn het verschil

Missie

Visie

Wie wij zijn

Chaingemakers

De verantwoordelijkheid voor de grote opgaves van deze tijd moeten we gezamenlijk nemen: overheid, bedrijfsleven en inwoners. Chaingemakers zijn jonge mensen die deze verantwoordelijkheid aandurven en, gedragen door ons brede netwerk, aankunnen. Chaingemakers werken in een leeromgeving samen met ervaren professionals die gebiedswaardegericht werken. We organiseren de maatschappij door de kracht van de bewoners te verbinden aan de opgaves van de overheid met behulp van het bedrijfsleven. En zorgen voor het wederzijdse gesprek tussen bewoners die zich verdiepen in deze opgaves en de overheid die luistert naar wensen van inwoners. De balans met elkaar vinden tussen loslaten en sturen. Dat begint met het leren kennen van elkaar en van je eigen omgeving en vooral: werken aan vertrouwen.

Wat ons bindt is ons doel en dat we ons allen realiseren dat we veel te leren hebben om dat doel te bereiken. Wij zijn lerende mensen die in het doen willen ontdekken. We zijn studenten die willen verbreden naast hun studie, we zijn gepensioneerden die hun kennis willen inzetten en uitbreiden, wij zijn werkende mensen die vanuit het verlangen naar zingeving hun tijd inzetten, wij zijn die jongeren die hun draai niet vinden op school en op een andere manier willen leren.

Maak kennis met ons!

Wij stellen ons voor

Lorem ipsum

Babette te Winkel

Lorem ipsum

Henk Willem Tiktak

Fleur Merlijn

Lorem ipsum

Fleur Merlijn

Lacey Bartels

Lorem ipsum

Lacey Bartels

Lorem ipsum

 

 

Aniek van de Lagemaat

Lisa Krus

Lorem ipsum

Lisa Krus

Wat we doen

Leer meer over wat een traineeship bij ons inhoudt, onze bijdrage aan gebiedsgerichte projecten en  en hoe wij onze vakkennis delen.  

Ook Chaingemaker worden of in gesprek over een project of opdracht? Neem contact op via info@chaingemakers.nl
Scroll naar boven