Traineeship

Ervaringsgericht leren, weet jij al waar jouw passie ligt?

Traineeship

Algemene introductie

Woordmap-PKP-Traineeship (1)

De wijsheid van jongere generaties mag meer gehoord worden

Trainee worden

       Wat je leert
We leren meerdere aspecten die het beste samen komen in de Methode OM. Drie steunpilaren zijn projectmanagement, gebiedskunde en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vormt het traineeship zich naar de wens van iedereen die deelneemt.

       Wat je gaat doen
Je werkt samen met een professional aan een project. Je bent ondersteuner of al projectmanager en krijgt de mogelijkheid om je op die manier te ontwikkelen. Je bent aan het werk met inspirerende mensen op een innovatief project. Geen dag is hetzelfde! Wil je een idee krijgen bij hoe zo’n dag eruit kan zien? Check dan @Lacey of @Aniek haar ervaring. (verwijzing naar blog)

       Op welke manier
Wij geloven in ervaringsgericht leren. Dit betekent dat we informatie krijgen en delen met elkaar maar het ook vooral gaan doen en ervaren. We bespreken met elkaar waar we tegenaan lopen en bepalen aan de hand daarvan wat we willen leren. Een keer in de twee weken op vrijdag hebben we een traineeshipdag op kantoor. Die dag verdiepen we onszelf in een thema met workshops en delen we hoe het gaat met onze projecten.

 

       Wat levert het je op?
Naast een fijn en groot netwerk ben jij straks helemaal thuis in het gedachtegoed van de Omgevingswet. Dit is praktisch overal inzetbaar. Je werkt aan een echte opdracht (met verantwoordelijkheden) en krijgt hier dus ook geld voor. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te certificeren in PRINCE2 (projectmanagement) en Deep Democracy (leiderschapsmethode).

Traineeship dagen

Lorem ipsum

Het gebied is de kas én de klas

Methode OM

Toelichting Methode OM irt Traineeship

Quotes van huidige trainees

Carrousel met quotes van huidige trainees (soort van reviews)

Wat we nog meer doen

Leer meer over onze bijdrage aan gebiedsgerichte projecten en hoe wij onze vakkennis delen. 

Ook Chaingemaker worden of in gesprek over een project of opdracht? Neem contact op via info@chaingemakers.nl
Scroll naar boven