Over ons

We maken niet alleen verschil, we zijn het verschil

Missie

Wij werken samen aan gebiedsgerichte vraagstukken

Visie

We willen een omgeving waarin we met elkaar in harmonie samenleven en waarin het gebied centraal staat.

Wie wij zijn

Ons doel is wat ons verbindt. Wij realiseren ons dat we veel te leren hebben om dat doel te bereiken. Door te doen ontdekken we onze bijdrage.

Chaingemakers

De verantwoordelijkheid voor de grote opgaves van deze tijd moeten we gezamenlijk nemen: overheid, bedrijfsleven en inwoners. Chaingemakers zijn jonge mensen die deze verantwoordelijkheid aandurven en, gedragen door ons brede netwerk, aankunnen. Chaingemakers werken in een leeromgeving samen met ervaren professionals die gebiedswaardegericht werken. We organiseren de maatschappij door de kracht van de bewoners te verbinden aan de opgaves van de overheid met behulp van het bedrijfsleven. En zorgen voor het wederzijdse gesprek tussen bewoners die zich verdiepen in deze opgaves en de overheid die luistert naar wensen van inwoners. De balans met elkaar vinden tussen loslaten en sturen. Dat begint met het leren kennen van elkaar en van je eigen omgeving en vooral: werken aan vertrouwen.

Wat ons bindt is ons doel en dat we ons allen realiseren dat we veel te leren hebben om dat doel te bereiken. Wij zijn lerende mensen die in het doen willen ontdekken. We zijn studenten die willen verbreden naast hun studie, we zijn gepensioneerden die hun kennis willen inzetten en uitbreiden, wij zijn werkende mensen die vanuit het verlangen naar zingeving hun tijd inzetten, wij zijn die jongeren die hun draai niet vinden op school en op een andere manier willen leren.

Maak kennis met ons!

Wij stellen ons voor

Babette te Winkel

babette@chaingemakers.nl

Henk Willem Tiktak

henkwillem@chaingemakers.nl

Hai! Ik ben Fleur Merlijn, projectondersteuner bij Chaingemakers. Daarnaast help ik met de administratie van Chaingemakers en onze stichting (Project Kompassie). Ik werk graag precies en houd ervan om het overzicht te hebben. Een tof project waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest is het uitgeven van ons boek De Omgevingswet door Babette te Winkel

fleur@chaingemakers.nl

Lacey Bartels

lacey@chaingemakers.nl

Hoi ik ben Aniek van de Lagemaat! Hoi ik ben Aniek! Vanuit mijn opleiding Hotel Management vond ik het altijd al leuk om te organiseren. Bij Chaingemakers ontwikkel ik mezelf door als projectondersteuner en -leider van maatschappelijke en sociaal gerichte projecten aan de hand van verschillende projectmanagement methodes. We zijn een gemengd team en geloven met elkaar in de kracht van ‘learning by doing’. 

aniek@chaingemakers.nl

Hoi, ik ben Lisa Krus, aangesloten bij Chaingemakers vanaf het begin. Ik werk vooral als coördinator voor Project Kompassie, een programma voor studenten waar ik ze alles leer over Projectmanagement, Persoonlijke ontwikkeling en de Methode OM. Ik geloof in de visie van Chaingemakers. Wat ik vooral gaaf vind zijn projecten waarin ik groepen mensen kan begeleiden om elkaar beter te begrijpen of dichter bij elkaar te komen, door bijvoorbeeld Deep Democracy te gebruiken.

lisa@chaingemakers.nl

Ook Chaingemaker worden of in gesprek over een project of opdracht? Neem contact op via info@chaingemakers.nl

Wat we doen

Leer meer over wat een traineeship bij ons inhoudt, onze bijdrage aan gebiedsgerichte projecten en  en hoe wij onze vakkennis delen.  

Scroll naar boven